Nå er det veldig lenge siden jeg har oppdatert bloggen. Det skyldes i all hovedsak dårlig med tid, samt dårlig disponering av “data-tiden” jeg har hatt tilgjengelig.

Som dere sikkert ser, så har jeg fremdeles standard themet på bloggen. Har enda ikke fått tid til å lete etter et nytt theme som faller meg i smak. Savner mitt gamle lonly businessman theme 🙁 Får håpe det blir oppdatert slik at det blir kompatibelt med den nye versjonen av WP.

Jeg har vært en tur i New York siden forrige innlegg. 02042009(005)Hva fikk jeg tid til der (bortsett fra og dilte etter en shoppegal samboer)?  Jo, jeg fikk meg en tur på Wall Street.  Jeg ble stemplet som smårar før turen, for jeg hadde kun et stort mål og det var å se Wall Street og Oksen.  Målet ble oppfylt, det ble også tid til en tur til Empire State Building og Ground Zero.  Vi hadde også en tur til Kinatown, samt Bronx.

01042009(001) Guiden vi hadde den ene dagen, var filminteressert, og det ga en artig tvist på turen. Når vi kjørte forbi forskjellige bygninger kunne guiden fortelle hvilke scener og filmer hvor bygningen hadde vært med. Jeg fikk blant annet se butikken til “Soup Nazi”’en i fra Seinfeldt.

Som ved Las Vegas turen var det egentlig alt for liten tid i byen. New York er alt for stor og omfattende til at 5 dager holder. Denne byen må jeg sette på min “må tilbake engang” liste.

02042009(001)

02042009(002)

02042009(010)

Leave a Reply