Som vanlig har jeg et enormt etterslep når det kommer til innlegg på bloggen min. Er vel kommet til at Verden ikke har så stort behov for mitt liv at det må legges ut daglige oppdateringer om både shampo og kakebaking –det får de dedikerte bloggerene ta seg av.

Jeg har skiftet jobb (for over et år siden) og har hoppet av revisjonsbransjen. Jeg jobber i dag som Bedriftsrådgiver ved Økonomihuset i Bergen AS. Som ansatt i et større regnskapsbyrå får jeg nye utfordringer.

Jeg har også stiftet mitt egen firma – ARJO Regnskap. Som statsautorisert revisor og autorisert regnskapsfører, har jeg litt å tilby små firma som ikke har egen økonomiavdeling. Dersom du trenger regnskapsfører i Bergen (eller omegn), skal stifte selskap eller allerede har et selskap og kan trenge litt hjelp – kontakt meg.

Har forøvrig samme bil, samme hus og samme pc som tidligere, så dersom det ikke dukker opp noen spennende julegaver, er det fint lite nytt her i huset.

Så da gjenstår det vel bare å ønske alle en riktig god jul!

Leave a Reply