Trodde med en gang at dette måtte være en spøk, men et besøk på hjemmesiden til selskapet viser virkelig at de har tenkt å lansere produktet med 1000mbit brebånd.

1000 megabit internett!

‹‹Hvor skal alt dette ende?›› tenker mange. Vel, verden stopper ikke – og det gjør ikke EB heller. Nå slår vi alle tidligere rekorder ved å tilby internett med en hastighet på utrolige 1000 megabit! Du trenger kanskje ikke denne ekstreme hastigheten i dag, men det er godt å vite at du kan få den når som helst … fra EB!

Liker hvordan de markedsfører produktet også " Du må ikke ha det, men følelsen er uslåelig".  Jeg venter i spenning på at Get skal innføre Eurodocsis 3.0. De har jo halveis lovet å gjøre det i løpet av høsten 2008 – men om så skjer, gjenstår jo å se. Jeg blir nok ikke i nærheten av hastigheten til EB sine kunder, men å få 10 doblet upload hastigheten blir bra nok for meg (til å begynne med 🙂 )

Kommer jeg til å flytte til kongsberg?  Nei.  Er jeg offisielt misunnelig på de som har muligheten til å få 1 gig bredbånd? Ja.

4 Responses to “Norges råeste bredbånd for privatpersoner?”

 1. Arne Johansen Says:

  Joda, er enig med deg der. Dersom Get lanserer 100mb, så blir jeg storfornøyd – men jeg har jo lov å drømme om gigabit linje. Har 26/3 i dag, og det holder egentlig i massevis. Eneste jeg kunne tenke meg er egentlig mer upload. En 50/25 linje er nesten som en våt drøm, og hvis Get holder det de lover så er den drømmen innenfor rekkevidde. Benytter meg av både ftp og vpn når jeg er ute på tur, og det er utroligt kjekt å a tilgang til alt stæsjet sitt, og da uten å måtte vente.

  Uansett, så tviler jeg på at EB har nok juice i andre enden av NIX til å backe opp at alle brukerene deres drar gig fra utlandet. Internt i EB sitt fungerer det nok bra, men jeg tviler på at utenlandslinjene er store nok. Så hvis EB får 5 000 kunder som sitter med torrent 1 gig opp og ned, blir det nok fort satt stopp.

  Må vel i farten også gratulere deg. Og hvis noen lurer på hvorfor jeg gratulerer Christian, får de gå inn på http://vindstille.net/christian/178-mil-senere og lese selv 🙂

 2. Christian Says:

  Er jo fint med 100MB også, selv om det ikke er mer enn en tiendedel.

 3. Christian Says:

  Selv har vi 100mbit, siden vi bor i NTNU studentby, veldig greit, og alt føles tregt når vi er andre steder.

  Takker og bukker for gratulasjonene, det er veldig stort 🙂

 4. Daniel Says:

  Men Get holder ikke hva de lover.. (Dessverre)

Leave a Reply